Olivers-logo.jpg

Olivers

OLIVERS så dagens lys tilbage i 1998 og var produktet af en passioneret hunde- og katteelskers drøm - nemlig at levere kvalitetsfoder til hunde og katte direkte til din dør uden fordyrene mellemled. 

I dag er vi ca. 15 engagerede medarbejdere, der sørger for, at drømmen lever videre.

OLIVERS tørfoder er produceret under og underlægges løbende konstant kvalitetskontrol. Det er din garanti for, at vores måltider altid indeholder nøjagtig de ingredienser, der skal til, for at din hund eller kat fungerer 100 % optimalt – uanset alder og aktivitetsniveau.

IMG_0013.PNG

Royal Canin

For at skabe unik ernæring, som gør en forskel for katte og hunde, fastholder vi respekten for deres grundlæggende dyriske natur og unikke ernæringsmæssige behov. Hunde og katte er på alle måder altid i centrum i alt hvad vi foretager.

Derfor er vi ikke ligesom andre udbydere af hunde og kattefoder - vores mission er anderledes: Vi fremstiller den mest præcise og effektive ernæring til hunde og katte baseret på størrelse, alder, livsstil, race og særlige behov. For at gøre dette, har vi oparbejdet stor viden om hunde og katte - viden som kun kan erhverves via omfattende forskning, videnskabelige undersøgelser og løbende dialog med professionelle fagfolk, opdrættere, dyrlæger og hunde- og katteejere. 

Vil du sponsore noget

til vores VSS?

Hjælp os med at gøre dette VSS til noget helt særligt og få promoveret dit produkt eller virksomhed til hele beagle klubben. Hent vores Beagle Flyer for at læse mere :

Klik her for at downloade den

Kunne du tænke dig en annonce i vores katalog ?

1/6 A4: 150
1/4 A4: 250
1/3 A4: 350
1/2 A4: 450 
Helside: 650.- 

Hjælp til opsætning:  250.-

Kontakt os for at få mere at vide.

Success! Message received.

Anmærkning_2019-06-02_165700.png

Henne Pet Food

Henne Pet Food A/S er en danskejet familievirksomhed med produktion i Danmark og domicil i byen Outrup, nær den danske vestkyst, samt en salgsafdeling i Flensborg i Tyskland. Vi udmærker os ved at producere foder og fodermidler til hunde og katte baseret på frisk laks.

 

Frisk! Fordi vi får laksen leveret til døren fra vores gode nabo og samarbejds-

partner, der er en af Europas førende leverandører af laks til fødevareindustrien.

 

Lige fra den første idé om at producere kæledyrsfoder opstod tilbage i 1993, har der været en gennemgående filosofi og holdning til, at vores produkter skulle fremstilles med en respekt for naturen og en kærlighed til de dyr, der skal spise dem. Derfor anvender vi kun de bedste ingredienser og støtter lokalsamfundet i og med at vores leverandører, både af laks og andre produkter er ”her fra egnen”. Alt vores friske laks forarbejdes nænsomt direkte på fabrikken, således at de gode egenskaber fra lakseolie og lakseproteiner overføres til foderet.

IMG_0016.PNG

Dyrehandel.dk

Dyre-handel.dk var også en af vores sponsorer til julelotteriet.

Vi er et lille familie-projekt, der ønsker at lave en lidt anderledes dyrehandel e-shop med fokus på at passe på vores miljø og klima.

Vi vil bestræbe os på at vores varer er så bæredygtige som overhovedet muligt.

For vi elsker vores dyr. Hvor dejligt, er det ikke at blive taget imod af en logrende hund, en kælen kat eller en lille kanin, der kommer hoppende.

Vores kæledyr har ikke valgt os, vi har valgt dem – så lad os give dem det bedst opnåelige, indenfor foder og tilbehør.

De gode lufteture i naturen med hunden er afhængig af bæredygtighed og en forståelse for at passe på vores natur.

Vi håber, at du vil tage godt imod vores nye e-shop, hvor vores fokus og værdier naturligvis også indebærer at give dig den allerbedste service.

Vi glæder os til at servicere dig.

Følg os på Facebook og Instagram, for at få særlige rabatkuponer!

1461128_364580787011979_2076177486_n.png

Weidingerglas

Weidingerglas er skandinaviens største specialvirksomhed for salg og dekoration af glas og porcelæn.

Specialist i flotte præmier fra Holmegaard, Royal Copenhagen, Rosendahl og mange andre lækre design. Metal pokaler, medaljer, emblemer, bæger - kort sagt alt hvad en klub skal bruge af præmier og gaver. Klik videre eller ring!

Ekspert i gaver til firmaer. Bolsjeglas med bolsjer, krus med kaffe og chokolade, champangeglas i flot æske med champagne ... ring og lad os finde en løsning på din opgave.

Kik ind i vor præmie-webshop og se en del af vort udvalg af præmier, eller se ind på en af de andre specialsider, og se hvad vi kan. Ring og spørg efter det, du ikke ser i "vinduet"!

DANMARKS STØRSTE SPECIALVIRKSOMHED FOR DEKORERET GLAS OG PORCELÆN!

IMG_0030.PNG

JP Køleteknik

JP Køleteknik er et firma, der har eksisteret siden 1986. Vi er flyttet i nye lokaler i 2019 og har nu kontor på Naverland 4, 2600 Glostrup. I dag er vi 6 ansatte. JP køleteknik er ISO 9001 certificeret og alle kølemontører har kølemontørcertifikat. Vi arbejder hovedsagligt business to business med bl.a køl til EDB, proceskøl og klimakamre. Vi prioterer samarbejde og dialog med kunden højt.

Eksempler på kunder og samarbejdspartnere:

Styrelsen for Slotte- og Kulturejendomme

Banedanmark

Dansk Avistryk

Leif Larsen Ventilation A/S

Dansk HVAC Engenering A/S

JCB Tømrer og Snedker A/S

C-Raadgivning ApS

Benny Johansen A/S

Udviklingsselskabet By og Havn I/S

Nordisk Film

TV2 Lorry

Hempel

Zoo

Hvor det er muligt udfører vi al arbejde på stedet. Vi tager ansvar for det køl vi laver.

HVEM ER JP KØLETEKNIK

JP Køleteknik bestræber sig altid på at indfri kundernes forventninger. Det være sig både i forhold til firmaets serviceydelser eller leverance af produkter.

Vores mål er at yde dig og din virksomhed den bedste service, hvor dine synspunkter høres. Vi vil til hver en tid gøre, hvad vi kan, for at samarbejdet foregår ukompliceret og professionelt.

Hos os får du bl.a. :

Professionel service

Troværdig vejledning

Indgående forundersøgelse før installationen

Kontakt os - så tager vi en snak om hvilken løsning der passer til netop jeres behov. 

IMG_0031.PNG

Cotonshoppen

Cotonshoppens officielle firmanavn er CBM Trading ApS efter Christina Bæk Møller, der stiftede det. CBM Trading ApS er ejet af Familien Møller Holding ApS. Det hele startede faktisk helt tilbage i 2003 med en lille hvid bomuldshund, en Coton de Tulear som de hedder, som vi, familien Møller, Bogen om Coton de Tuléar af Christina Bæk Møllerhavde anskaffet, da vi frygteligt gerne ville have en hund. Dette førte til, at vi oprettede en hjemmeside, omhandlende Coton de tulear. Herefter greb interessen om sig og Christina udgav i 2006 en bog på dansk om hunderacen, hvilket var den første på det tidspunkt. Cotonshoppen.dk blev stiftet i 2007 som en salgskanal for denne bog, men begyndte hurtigt at udvide sortimentet primært inden for produkter til pelspleje, og mange andre hundeartikler er kommet til siden.

Cotonshoppen i dag:

I dag er vi vokset noget i størrelse samt aktiviteter. Vi er i alt 8 medarbejdere og har i øjeblikket ca. 5000 varenumre på lager til øjeblikkelig afsendelse. Vi har valgt at holde fast i vores gamle navn velvidende at vi sender et lidt misvisende signal i retning af, at vi kun handler med pleje og tilbehør til netop coton-racen. Vi har dog et omfattende sortiment og viden om alle hunderacer, men vores forkærlighed vil nok altid ligge hos de mindre hunderacer.

Hos Cotonshoppen er vi meget stolte over at være blevet e-mærket. Med e-mærkets certificering kan du være forsikret om at Cotonshoppen.dk er et sikkert sted at handle. Du kan se vores e-mærke-certifikat lige her.

Ønsker du at kontakte os, kan du skrive os en mail på salg@cotonshoppen.dk.

Logo_chrisco.jpg

Chrisco

Chrisco tilbyder deltagerne på VSS 20% på alle køb i perioden 15.juli-15.sep. 2019 på www.chrisco.dk 

 

Der er fri fragt ved køb over 149 kr.

www.chrisco.dk er den perfekte destination for dig, der elsker at shoppe foder, godbidder, hundekiks, legetøj, munchy, naturlige snacks, plejeprodukter, tilbehør og 
tyggeting til din hund, kat, kanin, marsvin, fugl og fisk. Bemærk: Fri fragt i Danmark ved køb over 149 kr. Med næsten 40 års erfaring kender vi dette marked ned til mindste detalje. 
Ud over vores eget Chrisco-mærke har vi nøje udvalgt og forhandler en lang række kendte mærker såsom Animal Planet, Bubeck, Champ, 
DentalCare, Flexi, Paw, Petstages, Prime Balance, Prime Gourmet, Prime Pet Care, Hakito, Hami, Sanal m.fl. Disse mærker supplerer på bedste vis vores eget Chrisco-mærke. 
Vi kan fuldt ud stå inde for kvaliteten af disse mærker, og så fås de endda til en rimelig pris.
Se dig omkring og lad dig inspirere. Shop 24/7 og få leveret lige til dit dørtrin på arbejde eller hjemme. 

IMG_0018.PNG

AN Fleks 

AN Fleks kommer på udstillingen om søndagen og sætter en bod op, hvor der kan købes masser af lækre ting og sager til vores beagler. Kontakt evt AN Fleks hvis der er bestemte varer de skal medbringe.

Vi er en lille familie på 3 personer – Alasdair, Janni og vores datter Frida.

Herudover består vores familie af vores to hunde – Labradoren Marco på 4 år, som er legeonklen (kastreret), og Polo som er overhovedet i hundeflokken, han er en 6 årig Engelsk Springer Spaniel (ligeledes kastreret).

Så har vi to katte – Dina og Diana som er yderst rolige og tilbagelænede katte. De bryder sig dog ikke om at blive gøet af eller jagtet, men vil helst have lov til at passe deres egne sager.

I haven gemmer der sig forskellige racehøns – bag hegn selvfølgelig.

Sidst men ikke mindst har vores datter 2 marsvin – Månebarn og Kimberlit.

Anfleks hundepasning

Vi har en bred erfaring med dyr både professionelt og privat. Det er vigtigt for os at du kan føle dig tryg, vidende at dine dyr er i kærlige og kompetente hænder hos os.

Alasdair er indehaver af AN Fleks og arbejder til dagligt som projektleder i et smedefirma i Roskilde.

Janni er ansat i fleksjob i AN Fleks, hvor hun dels er hjemme hos hundene, men også varetager mange af de praktiske opgaver der er i firmaet.

Dyr har altid været en del af Jannis liv – mere end 30 år med hund og kat, 20 år med heste, blandt andet med egen lille hestepension.

Herudover er der erfaring med kaniner, marsvin, undulater, høns, ænder og tilmed kænguruer!

Professionelt har Janni været nogle år i hundesalon og efterfølgende som klinikassistent hos en dyrlæge.

Vi ved hvor svært det kan være at komme afsted på ferie når man har dyr, især hvis man har flere dyr, og naboen eller vennerne ikke lige har tid til at passe dem mens man er på ferie.

Vi vil gerne tilbyde dig den hjælp – vi tilbyder derfor ferieophold- og hundepasning for din hund på vores Hunde Hotel mens du holder en velfortjent ferie, eller dagpleje hvis du en dag kun har brug for pasning nogle få timer.

En idé spirrede og en virksomhed blev til.

Fleksjob – Naturlige hundesnacks – Hundehotel – Aktivitetslegetøj – Lille lokal iværksætter.

Hvad har det med hinanden at gøre?

Alt i bund og grund.

For hver gang du køber naturlige snacks eller andre ting fra webshoppen eller måske får passet din hund på vores HundeHotel, her hos AN Fleks, så er du aktivt med til at fastholde en fleksjobber i sit fleksjob.

Og nu har du måske gættet lidt af hvorfor firmaet hedder AN Fleks.

Vi sælger ikke “bare” ting til hunde eller driver Hunde Hotellet og dagplejen – det er så meget mere end det.

For os handler det om stor kærlighed til hundene, deres trivsel og velbefindende.

Alt du finder i vores lille webshop er derfor nøje udvalgt ️

At være en lille lokal iværksætter der drømmer stort og tænker lidt ud af boksen nogle gange.

Det er én af årsagerne til vores webshop ikke ligner mange af de andre – vi gør det hele selv, på vores måde.

Hvilket også er med til at kunne holde priserne nede.

Den største drøm er, at vi kan ansætte flere fleksjobbere – så hver gang du eller andre handler hos os, kommer vi et skridt nærmere drømmen – af hjertet tak for det.

IMG_0019.PNG

Dogsrus 

dogsrus.dk er en dansk online shop med kvalitetsudstyr til din hund. Shoppen er grundlagt i 2014 og ejes af Christoffer Pallesen og Louise Nørgaard, som varetager den daglige drift både her og på de sociale medier. Dogsrus.dk er en drøm der går i opfyldelse og er naturligvis inspireret af vores skønne hunde, som fylder en del i hverdagen. På den gode måde selvfølgelig!

Hos dogsrus.dk sætter vi en ære i den personlige betjening. Lageret er hjemme hos os selv, og det er mig der pakker hver enkelt bestilling. Det betyder selvfølgelig også at vi følger hver bestilling til dørs og skulle der ske fejl (det gør der heldigvis sjældent), så tager vi ansvar for dette og gør hvad vi kan for at vi i fællesskab med dig kommer til en løsning.

Jeg står også altid klar til at svare på dine spørgsmål på mail eller over facebook. Jeg bestræber mig på at svarer så hurtigt som muligt, men i travle tider kan der selvfølgelig gå lidt tid. Men ellers er du velkommen til at gribe telefonen og ringe til mig. Det er vigtigt for mig at du får de helt rigtige produkter der kan dække dit og din hunds behov.

Du finder meget forskellige hundeudstyr hos dogsrus.dk. Vi udvælger vores produkter nøje og det du ser i butikken er det vi bruger i dagligdagen til vore egne hunde. Derfor ved vi også at vi kan stå inde for kvaliteten. Jeg er altid på udkig efter nye lækre produkter der kan slippe igennem vores nåleøje, så vi kan tilbyde dig dem.

Jeg er bidt af hunde og dogsrus inkluderer dermed også hundemassageog hundetræning. Hvis du gerne vil vide mere om dette, så send mig en mail.

dogsrus.dk er naturligvis aktiv på de sociale medier - både facebook og instagram. Vi synes det er super dejligt når I følger os og vi elsker at se billeder af jeres hunde og måske de produkter du senest har købt hos os. Følg os :)

Kig endelig rundt i shoppen og er det du mangler ikke at finde, så send mig en mail og så kigger vi på det.

Hundehilsner
Louise
dogsrus.dk

IMG_0029.JPG

Turhunden 

Turhunden er en skøn fysisk butik i Osted, Lejre på Midtsjælland der åbnede i sommeren 2017. Turhunden ejes og drives af Pernille Kristensen og er beliggende sammen med vores anden forretning - Thomas Biler.

Vi er helt almindelige hundeejere, der har haft to beagler, Tinka og Eddie, inden den brune labrador Murphy kom ind i familien. Vi har ofte været på ture, både de små i hverdagen og de længere i ferier. Alle vores hunde har ofte været med os. Eddie blev inkarneret MC passager i sidevognen. Han har både været med på Nordkap og rundt i Europa med MC og telt i 2 måneder. Murphy har også lært MC og sidevognen fra hvalp men er også med på vandet og i ladcyklen. Med Murphy er vi også begyndt at vandre og en helt ny verden har åbnet sig.

Vi dyrker altså ikke noget ekstremt eller har erfaringer fra specielle sportsgrene. Vi elsker bare at være på ture og opholde os i naturen sammen med vores hunde. Jeg træner med Murphy hos forskellige, men alle steder positiv træningsmetoder. Vi har trænet flere forskellige grene som både Nosework, Jagt, BAT, Placeboard og lydighed.

Det er muligt at prøve det forskellige grej til hunden i butikken - herved kan du bedre træffe det rigtige valg om størrelse og producent. Jeg giver gerne viden fra mig - både egne erfaringer, producentens informationer og andre kunders tilbagemeldning.  I butikken er der også et udvalg af lækkerier til hunden - godbidder & snacks. Der er flere der er med særlige proteinkilder og flere der er singleprotein, så du ved hvad du giver din hund, og har shoppe muligheder selvom din hund har en allergi. Det har været nødvendigt for mig at sætte mig ind i, da Murphy er en af de mange hunde med en eller anden form for allergi / intolerence. Denne viden om produkternes indhold giver jeg naturligvis gerne videre, og jeg indhenter gerne yderligere informationer hos producenterne hvis det er nødvendigt.

I den fysiske butik sælges også foder fra bla Orijen, Acana, Naturea, Eden og

Kingsmoor.

Som enhver anden hundeejer skal jeg også ud i al slags vejr. Derfor forhandler Turhunden alle DogCoach produkter i butikken og har også flere Pinewood produkter - særligt kan nævnes DogSport serien, men med begrænset udvalg i forhold til det fulde sortiment.

Der er også et udvalg af produkter fra Robens & Outwell - sager som jeg syntes er fede til turen & træningen. Igen er det produkter der kan bruges i hverdagen.

Webshoppen - www.shopturhunden.dk er blevet til i efteråret 2018. I shoppen er det muligt at købe et udvalg af produkterne i butikken. Der er stadig ikke et kæmpe lager bag, og jeg håber at denne shop også bliver så personlig som mulig.

I er velkommen til at komme med ideer og ønsker til hvad der skal være i shoppen.

De foredrag mm der bliver faholdt i butikken vil fremover også blive slået op i shoppen. 

Maxi zoo

VORES HISTORIE

Maxi Zoo er Danmarks førende detailhandelskæde til kæledyr.

Det hele startede 1. oktober 1996, da PetGo åbnede den første butik i Næstved og senere samme år i Gentofte.

I 2003 blev vi en del af den tyske Fressnapf koncern og skiftede samtidig navn til Maxi Zoo, som er koncernens kædenavn uden for de tysktalende lande. Med mere end 1.500 butikker er Fressnapf/Maxi Zoo Europas største kæde af specialhandler til kæledyr.

Vores succesfulde udvikling bygger på et klart koncept skabt af Fressnapf’s grundlægger Torsten Toeller; Et bredt vareudvalg - udstillet på et stort salgsareal, kvalitet for pengene samt kompetent og faglig rådgivning.

I Danmark har vi i dag 46 butikker. Du kan se, hvor vi har butikker ved at klikke her.

DET STÅR VI FOR

I Maxi Zoo elsker vi dyr og vi vil det bedste på dyrenes vegne. Derfor stræber vi efter altid at give dig som kunde et solidt grundlag for at træffe de valg, som sikrer dit kæledyr en høj livskvalitet. Det kan f.eks. være rådgivning om fodring, pasning og pleje samt aktivering af dit kæledyr.

Faglig viden har meget høj prioritet for os. Derfor indgår vi løbende samarbejder med en række eksterne fageksperter og vi har også en række interne eksperter. Læs mere om vores eksperter her, hvor du også kan finde generel viden om dyr og mere dybdegående artikler om udvalgte emner. 

Maxi Zoo samarbejder også med en række andre partnere, der er specialiseret i kæledyr og deres velbefindende. Det dækker f.eks. over trænere og adfærdsbehandlere og dyrlæger.

Det er desværre ikke alle dyr, der er så heldige at have et trygt hjem og en familie, der kan tage sig af dem. Maxi Zoo vil gerne hjælpe dyr i nød, og derfor har vi aftaler med dyrehjem, internater og hjælpeorganisationer om at donere overskudsfoder og andre produkter, som kan komme disse dyr til gode.

IMG_0021.PNG

Faunakram

Faunakram Pet Food har en vision om at skabe det bedste sortiment af hunde-og katte foder som er både af premium kvalitet og helt kornfrit! Faunakram har dit kæledyr i fokus og arbejder for at skabe sundhed og glæde gennem ordentlig fodring og guiding. We bestræber at tilbyde et komplet sortiment af produkter til alle slags hunde og katte. Hvalpe, killinger, små racer, store racer, voksne, aktive og senior. Derudover tilbyder vi et light foder samt et økologisk foder til både hunde og katte. 
Alle vores produkter er nøje testet før lancering af vores stærke netwærk af dyrlæger, opdrættere, ernæringseksperter og almindelige kæledyrsejere. Vores produkter indeholder kun nøje udvalgte ingredienser for at sikre at dit kæledyr får præcis de proteiner, grøntsager, mineraler og vitaminer som er nødvendige for deres velvære og sundhed og for at sikre en optimal udvikling. 

IMG_0011.PNG

Kingsmoor

Det startede med en god idé.

En kompromisløs holdning til råvarekvalitet har banet vejen for Kingsmoor, som blev grundlagt i Bjerringbro i 2005. Virksomheden er stiftet af Bent Ransborg, der fik idéen til Kingsmoor på sine gåture med hunden Jack, som med stor appetit spiste birkebark og naturens frugter og bær. Du har måske bemærket, at der i alle vores opskrifter er mange sunde urter, frugter og grøntsager? De afgiver en delikat smag og fantastisk duft til kødet, som din hund og kat ikke kan stå for. De fleste af urterne kan du selv finde vildtvoksende i den nordiske flora.

Navnet Kingsmoor udspringer af det midtjyske område Kongenshus Hede, hvor Bent Ransborg ofte kom med sin hund. Kingsmoor er stadig en familiejet virksomhed, og al mad er 100% dansk produceret kæledyrsmad. Vi er stolte af vores ophav og sætter en stor ære i, at produktionen foregår i Danmark. Det er din sikkerhed for en høj kvalitetskontrol.

I dag er det ikke kun hunde og katte i Danmark, der kan nyde godt af Kingsmoor. Også i Norge, Sverige, Polen og Tyskland er der kæledyr, som hver dag sætter tænderne i maden fra danske Kingsmoor.

IMG_0022.PNG

KW Hunde og katteartikler A/S

Hos KW ønsker vi at forbedre vores kæledyrs trivsel og velvære. Det mener vi gøres bedst igennem kontakt og socialisering med vores kæledyr.

Øget kontakt mellem dyr og menneske er lig med øget velfærd for vores kæledyr. Det kan gøres igennem soignering, så som et bad, klippe negle, børste tænder, børste pelsen og meget andet. Udover leg og gåture er soignering en vigtig del af et godt hunde- og katteliv, KW arbejder for at sikre hunde og katte et bedre liv og dermed øget trivsel og velvære.

KW står for høj kvalitet. Når vi udvikler produkter som shampoo, ørerens, anti-slik, pelskur og meget andet, gøres det med professionelle laboranter og dyrlæger.

Alle ingredienser i KW`s produkter er udvalgt til formålet og lever op til standarder for mennesker. Det er vores måde at sikre dig som forbruger, således at du kan føle dig tryg ved at købe vores produkter.

Historien om KW.

Det stod tidligt klart at stifteren af KW Hunde- og Katteartikler A/S, Käthe Winther, skulle have et liv med hunde. Allerede som otteårig startede hun med at lufte andre folks hunde. Senere da hun kom i lære på et kontor, blev alle frokostpauserne tilbragt i en nærliggende hundesalon. En dag blev kontorjobbet sagt op, og Kathe kom i lære som hundefrisør. Da chancen bød sig, rejste hun som 21 årig til England, hvor hun i 2 år trimmede hunde på en kennel ejet af en katolsk præst.

Tilbage i Danmark startede Kathe sin egen salon i Dragør. For at markedsføre salonen tog hun sine 3 flotte storpudler, farvede dem lyseblå med ufarlige uldtabletter, tog lyseblåt tøj på, og gik på travbanen. Det gav masser af avisomtale, og masser af kunder.

Grossist firmaet KW Hunde-og Katteartikler A/S blev åbnet i 1972, og snart blev der introduceret en velduftende og effektiv skønhedsserie bestående af shampoos, olier og cremer til hund og kat.

I dag er Käthe Winther gået på pension, men firmaet arbejder stadig i den innovative ånd.

KW Hunde- og Katteartikler A/S er et grossistfirma, der handler med dyrehandlere, dyrlæger, hundefrisører og specialbutikker. Udover KW pelsplejeserien forhandles også et stort udvalg af hunde og katteartikler, legetøj, liner og halsbånd og guf. 

IMG_0023.PNG

VOM 

Det hele startede for mange år siden. Som pølsemager og slagter blev jeg kontaktet af en ven, der havde en hund, der ikke kunne tåle nogen form for hundemad. Jeg lavede hundemad til ham af fisk og frisk råt kød, som hunden spiste og den blev frisk.

Efterfølgende blev jeg også kontaktet af hundekørermiljøet.

De krævede bedre og mere nærende foder således, at hundene ville kunne modstå de belastninger, de blev udsat for. I 2003 vant Robert Sørlie verdens længste slædehundeløb; det 1800 km. lange «Iditarod» i Alaska. Brændstoffet til hans hunde var Vom og Hundemat.

I dag leverer vi hundemad til de fleste af verdens bedste hundekørere og andre aktive hundefolk.

Vi startede i køkkenet på gården her i Trøgstad. Men i dag holder vi til i helt nye og moderne produktionsfaciliteter ved siden af gården i Trøgstad, hvor Hennie og jeg bor.

IMG_0009.PNG

Hundeshoppen i Gentofte

Jeg er uddannet Instruktør - og hundeadfærdsspecialist. Uddannelsen har en varighed på tre-fire år, så der er tid nok til at komme rundt om alle de adfærdstyper og adfærdsproblemer, der er hos hundene, og ikke mindst deres ejere.

Jeg har taget min uddannelse til Holistisk hundeadfærds- og klikker instruktør samt hundeadfærds specialist hos Anette Røpke, Holistisk Dyreadfærdsspecialist. Undervisere og pensum kan findes til højre under billedet. Holisme betyder helhedssyn, dvs. i arbejdet med at klarlægge årsager til et problems opståen, inddrages alle aspekter i hund og ejers liv.

Mine metoder er udelukkende ”bløde”, dvs. der arbejdes med frivillighed og motivation i samarbejdet – aldrig tvang eller straf. Man kan måske nok ændre en hunds adfærd i en bestemt situation ved at gribe fysisk ind – og stoppe den, men hunden lærer intet af det. Bortset fra, at den ikke forstår ejerens adfærd og tilliden brydes. Kun gennem positiv træning og ændring af hundens motivation i det pågældende øjeblik – opnår man varige resultater.

Indtil forsommeren 2014 havde jeg selv to hunde – Lulu og Charlie - begge oprindeligt gadehunde fra Grækenland. Disse to har været en stor inspiration og læreproces, som jeg dagligt bruger i mit arbejde med hunde. Vi måtte desværre få aflivet Charlie, da gigten blev for plagsom for ham.

I december 2014 adopterede vi Woody fra Spanien, Malaga - gennem foreningen Dyr for Livet. Woody er en sjov, glad og meget arbejdsom lille hund - som altid gerne tager overarbejde, når der skal testes godbidder!

Ved siden af Hundeshoppen og hundeshoppen.dk, tilbyder jeg enetimer (1:1 træning) og konsultationer til de hundeejere, som oplever problemer i hverdagen med hundene.

IMG_0032.JPG

Kibaji

velvære til hund

Hundemassage

Vandtræning på vandløbebånd(water walker)

Kranio sakral terapi

Zoneterapi

Bach multi terapi, til både dyr og mennesker

 

Ejer: Rikke Stengade, Rorupvej 36, 4320 LejreTlf.: 26 84 96 23

Molleberg 

Navnet Molleberg er faktisk et af de mange kælenavne vores dejlige hund Molly havde.

Hun var en stor, meget pelsrig Golden Retriever der desværre kun blev 11 somre, inden hun fik en knude bag spise-/luftrøret og måtte aflives. Ligesom de fleste andre retrievere var hun altid glad og imødekommende og bekymrede sig ikke om ret meget andet end, hvornår hun kunne sætte tænderne i næste måltid eller godbid (hvilket vist også tydeligt fremgår af billedet ;o).

Afhængig af situationen bliver hun kaldt Molly, Molle, Moldrup, Molseberg, Molse eller Molleberg, så da vi skulle finde på et navn til det lille firma, foreslog datteren i huset, at det skulle være Molleberg. Da det jo var Molleberg, der her i huset altid havde styr på det der med mad og godbidder, blev hun udnævnt til forbillede og fik sit navn på skiltet.

IMG_0024.PNG

Butik Lunden

En god ven af Beagleklubben som flere gange har sendt os deltagergaver  

Hvem er Butik Lunden

Butik Lunden ejes og drives af Helle og Allan Bekker. Vores baggrund er mange års arbejde med hunde, både som almindelig hundeejer, opdrætter, hundeinstruktør, ringtræner, ID mærker og derudover er Helle startet på dommeruddannelsen også i Dansk Kennel Klub regi. Glæden ved egne og andres hunde og deres trivsel og sundhed, er en meget vigtig grund for opstarten af Butik Lunden og det er stadig det, der driver os i dagligdagen. Vi tilbyder et bredt udvalg i hundefoder, sunde snack, trænings godbidder samt diverse hundeudstyr.

I sommeren 2016 blev vi officiel Platinum Partner for Danmark og det er med stor stolthed, vi kan præsentere dig for Platinum Hundefoder i Danmark.

Platinum Hundefoder er noget ganske særligt!

Platinum Hundefoder er noget ganske særligt, det vil du opdage allerede når du lukker posen op, bløde indbydende foder piller, når din hund præsenteres for Platinum hundefoder, den slikker sig om munden og "siger" tak mor, og når du til dagligt bruger dit hundefoder som trænings godbidder, alt dette skyldes at der til hvert kilo Platinum hundefoder bruges der 1,27 kilo frisk kød og 0,55 kg grøntsager, olier, kartofler m.m. Dette lang tids koges nænsomt, afkøles og herefter tilsættes vitaminer og mineraler og Platinum hundefoder koldpresses til foder piller. Dette giver et meget velsmagende, velnærede og fantastisk hundefoder.

Fremstilling af Platinum Hundefoder:

Stykker af Frisk kød er nænsomt kogt sammen med grøntsager i kødets egen saft i hele 2 timer, ingen vand tilsættes til processen. Derefter tørres Platinum Hundefoder nænsomt, vitaminer, fedtstoffer og olier tilsættes ved stuetemperatur, hvilket sikre at deres naturlige tilstand og næringsværdi fastholdes. Herefter kold presses pillerne til et lækkert blødt og saftig hundefoder i Platinum Kvalitet Derfor tør vi sige, når du fodre med Platinum Hundefoder giver du kun din hund det bedste af det bedste, dette er med til at sikre et sundt og langt hundeliv i fuld vigør og masser af glæde til gavn for både hund og ejer.

Prøv det i dag og din hund vil elske dig for det resten af livet!

Butik Lundens filosofi er at tilbyde kvalitets hunde udstyr og hundefoder til fornuftige priser til alle, hvor billig fragt og hurtig levering er en vigtig faktor. Vi tilbyder et bredt udvalg i hundefoder snack og godbidder til hunde, det er vigtigt for os at kende de varer vi sælger, vi har derfor testet og prøvet stort set alle varer inden de kommer til salg her på vores hjemme side. Det betyder for dig at vi altid er klar til at rådgive og vejlede dig i dit valg at foder, snack og godbidder, har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi tilbyder altid 15% rabat ved køb af 2 store sække hundefoder.

Vi anbefaler Platinum hundefoder fordi... Når kun det bedste er godt nok til vores hunde, er Platinum Hundefoder et oplagt valg, hos Platinum hundefoder sættes der særlig vægt på de ingredienser, der indgår i dette kvalitets hundefoder, og i den forbindelse, har Platinum bevidst taget en anden tilgang til fremstilling af hundefoder: Platinum hundefoder bruger mindst 70 procent Fersk kød i deres hundefoder! Sammensætningen sigter efter ulvens naturlige byttedyr, derfor er 70% kød og resten udgøres af grøntsager, urter, olier m.m. Til hvert kilo færdig Platinum hundefoder bruges 1,27 kilo frisk kød og 0,55 kg kartofler, ris, grøntsager, olier m.m. Dette koges nænsomt i 2 timer, køles ned til stue temperatur. Herefter tilsættes vitaminer og mineraler, dette sikre optimal udnyttelser af disse vigtige ingredienser. Til sidst kold presses Platinum hundefoder til piller med et naturlig højt indhold af fugtighed, dette giver et fantastisk velsmagende og velnærende hundefoder i særlige kvalitet.

Vi har siden 2014 brugt Platinum i vores eget opdræt, og uanset hvilken en race du har, bør du overveje Platinum til dine hunde.

IMG_0033.PNG

Petequip

Lukket

Bettina har desværre været nød til at lukke sin webbutik. Vi er dog så heldige at der er blevet lagt lidt gevinster til side, til vores arrangement - hvilket vi er rigtig glade for. 

Et stort tak herfra 

IMG_0025.PNG

Bolind 

Bolind har leveret præmier til os som sandsynligvis bliver at finde i lotteriet.

Mere end 68 års erfaring

Bolind.dk tilbyder kvalitetsprodukter indenfor bl.a. hvidevarer og en lang række andre områder.

Bolind.dk ejes og drives af Bolind A/S (Boligselskabernes Indkøbsforening) med mere end 68 års erfaring med formidling af indkøb til boligsektoren. Vi er vant til at dele indkøbsfordele med medlemmerne.

 Konkurrencedygtige priser

Vi køber ind i store partier, så vi kan tilbyde ekstra konkurrencedygtige priser. Derfor holder vores priser mere end natten over, og er ikke udsolgte, inden man når at få tænkt sig om.

 Landsdækkende levering, montering og bortskaffelse

Bolind.dk tilbyder også landsdækkende levering og montering, samt bortskaffelse af din gamle hvidevare ved samme lejlighed.

Zenzo Danmark

ZENZO DANMARK er leverandør af kvalitetsprodukter inden for byrumsinventar, nedgravede affaldscontainere og en lang række produkter indenfor affaldssortering og -håndtering med særlig fokus på funktionalitet og godt design. Vi har også et stort udvalg af fuldt komposterbare bioposer til fx madaffald.

I OUTDOOR har vi et stort sortiment af udendørs møbler, bænke, betonmøbler, betonbænke, cykelparkering, affaldsspande, belysning og meget mere. Vi tilbyder vedligeholdelsesfrie rygerum, rygeskure og overdækkede cykelparkeringer i robust og stilrent design. Vi sætter udførelse og kvalitet højt, så du kan regne med gode og holdbare produkter og ikke mindst originalt design. Se hele vores udvalg her på sitet - så finder du måske den bænk eller betonbænk, det rygeskur eller den overdækkede cykelparkering du søger.

I MILJØ afdelingen arbejder vi på at forbedre vores miljø med produkter inden for affaldssortering og affaldshåndtering. Vi har stor erfaring med fuldt nedgravede affaldscontainere og tilbyder totalløsninger, hvor vi både leverer affaldscontainere og installerer dem. Vi har også delvist nedgravede affaldscontainere, som er lette og hurtige at installere. Endelig leverer vi fleksible og vedligeholdelsesfrie affaldshuse og containerskjulere.

ZENZO DANMARK er en del af BIOBAG International, som er en af verdens førende producenter af certificerede bioposer og bioplast. Vi har en lang række produkter indenfor fuldt komposterbart og bionedbrydeligt plast. Vi kan blot nævne bioposer til madaffald, bæreposer og indkøbsposer i bioplast, større sække i bioplast, fuldt komposterbare hundeposer samt bioplantefolie til landbruget.

essentials.png

Essential Foods

At forbedre og forlænge hundes liv. 
Din, hendes, hans, deres, vores, min. 

Vælg os derfor.

Du skal vide, at vi samtidig forsøger at være en aktiv del af løsningen for naturen, de dyr der bor i den, vores produktionsdyr og ikke mindst sjæle med 4 ben, der mangler et hjem og/eller basal omsorg.